Allou Fun Park kidom (για παιδιά 3 ετών και πάνω)

Το περασμένο Σάββατο καταφέραμε να πάμε τον μικρούλη μας στο Allou Fun Park kidom που είναι για παιδιά, δίπλα στο μεγάλο, στο Ρέντη (www.alloufunpark.gr)

Εσείς το ξέρατε ότι διοργανώνουν και παιδικά πάρτυ; Εγώ δεν το ήξερα μέχρι τον περασμένο Ιούνιο που μια αγαπημένη φίλη διοργάνωσε το πάρτυ των γενεθλίων του γιόκα της. Ο δικός μου γιός πέρασε καταπληκτικά και έκτοτε κάθε φορά που περνούσαμε από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Ρέντη μου έλεγε: «Μαμά, εδώ ήταν το πάρτυ του Φράνς!Και πότε θα πάμε στα αυτοκινητάκια;»

Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε εκεί και ο μικρός απλώς ξεσάλωσε!

Συμφέρει να αγοράσεις την κάρτα με 21 ευρώ που επιτρέπει στο σπλάχνο σας να πάει όσες φορές θέλει σε όλα τα παιχνίδια (εκτός από 3 που σε ενημερώνουν ποιά είναι στο ταμείο). Το καλό είναι ότι στην ηλικία που είναι ο Άγγελος (3 μιση χρονών) μπορεί να μπεί σε όλα τα παιχνίδια, (εκτός από ένα που είναι για παιδιά άνω των 4 ετών), το προσωπικό είναι νέα παιδιά πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά, σε αρκετά παιχνίδια είναι υποχρεωτικό να συνοδεύεται από έναν ενήλικα, πράγμα που επιτρέπει να γίνουν οι γονείς και πάλι παιδιά!

Ο Άγγελος έκανε έναν καινούργιο φίλο, εμείς οι γονείς μιλήσαμε, γελάσαμε και αλλάξαμε τηλέφωνα με τους γονείς του καινούργιου φίλου του παιδιού μας και γενικά περάσαμε πολύ όμορφα.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι αν θελήσεις να πιεις έναν καφέ ή να φας κάτι (γιατί οι ώρες είναι πολλές) «ξεφεύγεις» οικονομικά. Ήδη τα 21 ευρώ δεν είναι και λίγα. Επίσης αν ο καιρός είναι πολύ ζεστός ή βρέχει δεν είναι ότι καλύτερο γιατί είναι υπαίθριο. Τέλος φεύγεις με πονοκέφαλο από τη μουσική, τις φωνές και το θόρυβο από τα μηχανήματα!

Αξίζει όμως για μια φορά στο τόσο (ανάλογα με τον οικογενειακό προϋπολογισμό), γιατί πραγματικά τα παιδιά περνούν αξέχαστα και οι γονείς πραγματικά έχουν την δυνατότητα να παίξουν με τα παιδιά τους!

Καλά τρελλά παιχνίδια!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/4/12, 7:49 μ.μ.

    Έχει διοργανώσει κάποιος από τους γονείς του ιστολογίου το πάρτυ του παιδιού του εκεί; Θα με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου