MIKY KAI MINI-DISNEY ON ICE

Η κουμπάρα μου με ξεσήκωσε πριν από δύο εβδομάδες και κλείσαμε εισιτήρια να πάμε στην παράσταση τής καλλιτεχνικής ομάδας Holiday On Ice: ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ-DISNEY ON ICE μέσω internet για προχθές Τετάρτη 18/11/2009. Τα εισιτήρια κόστιζαν 12 ευρώ το άτομο (τα πιό οικονομικά) και έτσι βγάλαμε 2 εισιτήρια με το σκεπτικό ότι ο Άγγελος θα καθόταν στην αγκαλιά μας, όπως είχαν διαβεβαιώσει τηλεφωνικώς την κουμπάρα μου. Μου περιέγραψε με τα ομορφότερα λόγια ότι ο γιος της πέρισι σε μία ανάλογη παράσταση παρόλο που ήταν μόλις 18 μηνών είχε χαζέψει!

Πήγαμε λοιπόν και ορίστε οι εντυπώσεις:

Το σόου μάς ταξιδεύει στα παραμύθια, στον κόσμο του Πίτερ Παν, της Μικρής Γοργόνας, του Βασιλιά των Λιονταριών και άλλων ηρώων της Ντίσνεϊ. Ο Μίκυ και η Μίνι, ο Ντόναλντ, η Νταίζη και ο Γκούφη ουσιαστικά είναι σαν παρουσιαστές που κατά κάποιο τρόπο συνδέουν την μία ιστορία με την άλλη.

Πράγματι ο μικρός μου χάζεψε με τα χρώματα, τη μουσική και τις πολύ όμορφες φιγούρες ταινιών κινουμένων σχεδίων του Ντίσνευ. Κατά την γνώμη μου το χάρηκαν ακόμη περισσότερο τα παιδιά που έχουν παρακολουθήσει αυτές τις ταινίες και αναγνώριζαν τις φιγούρες.

Δυστυχώς σε ένα τόσο μεγάλο χώρο με τόσα παιδιά (και άρα φασαρία), παρόλο που μιλούσαν από τα μεγάφωνα, πολλές φορές δεν άκουγες τις στιχομυθίες.

Επίσης να είστε προετοιμασμένοι ότι το καμάρι σας θα ζηλέψει όλα τα παιχνίδια, μπιχλιμπιδάκια κλπ. που έχουν σχέση με την παράσταση και που πολύ έξυπνα πουλάνε σε κάθε γωνιά, αλλά και θα βλέπει να κρατούν άλλα παιδιά.

Για μένα αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της βραδιάς, μαζί με την έκπληξη που μας επιφύλαξαν οι υπεύθυνοι αφού τελικά όλοι έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο κι έτσι ο μπαμπάς μας έμεινε απέξω! Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγάλει άκρη μαζί με αρκετούς άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα, γιατί από τα εισιτήρια τους έστελναν στους υπευθύνους και τούμπαλιν και όλοι δήλωναν άγνοια! Ένας πατέρας μάλιστα αναγκάστηκε να αγοράσει πολύ πιο ακριβό εισιτήριο σε άλλη πλευρά του γηπέδου (γιατί μόνο αυτά ήταν διαθέσιμα), μόνο και μόνο για να μπει μέσα και μετά να κάτσει με την οικογένειά του όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί με τα παιδιά στην αγκαλιά! Απαράδεκτα πράγματα!

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει πού πρέπει να κάνω καταγγελία, για να μην δίνουν λάθος πληροφορίες και ταλαιπωρούν τον κόσμο;

Οι παραστάσεις έχουν ώς εξής:

Μεσημ: 14,15,21,22/11 12 μ.
Απόγ: 13-22/11 7.30 μ.μ.
Προπώληση: Public (Σύνταγμα), Metropolis, Village Cinemas, Ticketservices.
Μέχρι 22/11/2009

Προλάβετε είναι πράγματι εντυπωσιακό θέαμα που ενθουσιάζει τα παιδιά όλων των ηλικιών!

Σχόλια