Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι-Πάμε Βόλτα!!!

Καλή Χρονιά!!!

Εύχομαι σε όλους τους γονείς και τα βλαστάρια τους υγεία και πολλά χαμόγελα!!!

Ενημερώνω τελευταία στιγμή αλλά δεν «πρόκανα» νωρίτερα και θα σας εξηγήσω γιατί ευθύς αμέσως.

Πριν από λίγο καιρό ενημερώθηκα για μία σχετικά καινούργια ιστοσελίδα (www.pamebolta.gr) που φιλοδοξεί να είναι ένα site όπου θα μπορούμε να βρούμε τα πάντα για να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας! Εκτός από παιδότοπους, παιδικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις κλπ (σε όλη την Ελλάδα παρακαλώ), η πολύ φιλόδοξη παρέα του pamebolta.gr με πρώτη και καλύτερη την Μαρίλη Αντωνέλλου, αποφάσισε να το «εξελίξει» το θέμα και να δώσει σάρκα και οστά, μετά από ψηφοφορία on line, σε μία από τις φιγούρες τής ιστοσελίδας, την Λούση την καμηλοπάρδαλη, μέσα από μία εκδήλωση που θα γινόταν στο Άλσος ΒεΪκου στο Γαλάτσι μέσα στον Νοέμβρη.

Η εκδήλωση έγινε και από ότι φαίνεται ήταν πολύ επιτυχημένη, και έτσι στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου ακολούθησαν και άλλες στο «Μαγικό Χωριό» όπου εκτός από τη Λούση την Καμηλοπάρδαλη, έπαιζε παράσταση Καραγκιόζη του Σπυρόπουλου, γινόταν διήγηση παραμυθιού από την γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας, γινόταν κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Καρτών και ζωγραφική γενικώς και πολλές άλλες δραστηριότητες που διασκέδαζαν τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Δυστυχώς αν και προγραμμάτισα καναδυό φορές να πάω, δεν τα κατάφερα λόγω αρρώστιας του μικρού μου την πρώτη φορά και ανειλημένων υποχρεώσεων τη δεύτερη φορά και έτσι πήγα την Κυριακή στις 27 Δεκεμβρίου πέρισι(!)και αφού το δοκίμασα μπορώ να σας πω τα ακόλουθα:

Καταρχήν το Άλσος Βεϊκου από μόνο του είναι μια όαση στην Αθήνα και μπράβο στον Δήμο Γαλατσίου που το διατηρεί σε τόσο καλή κατάσταση. Έχει από γυμναστήριο μέχρι παιδική χαρά και παγοδρόμιο, θερινό σινεμά και τεράστια έκταση για βόλτες!

Έχουν στήσει για τις γιορτές «Το Μαγικό Χωριό » με σπιτάκια και κάστρα για να παίξουν τα παιδιά, και οργανώνει όλα τα παραπάνω που περιέγραψα σε συνεργασία με διάφορους φορείς. Ένας από αυτούς το pamebolta.gr συνεργάστηκε μαζί τους και έφερε την Λούση την καμηλοπάρδαλη για να φωτογραφηθεί με τα παιδιά, οργάνωσε μέσα στο κάστρο των ιπποτών ζωγραφική για παιδιά (εδώ έχω μία ένσταση τα τραπεζάκια για να κάτσουν και να ζωγραφίσουν τα παιδιά ήταν εξαιρετικά λίγα για τον όγκο των παιδιών), έφερε φουσκωτά για να ξεσαλώσουν τα μικρά και γενικά ήταν όμορφα.

Αρχικά έπαιξε παράσταση του Καραγκιόζη, μετά βγήκε ο Άγιος Βασίλης, αλλά νομίζω ότι επισκιάστηκε από τη Λούση την καμηλοπάρδαλη που βγήκε αμέσως μετά, αργότερα έγινε κλήρωση όπου κληρώθηκαν διάφορα δώρα από τους χορηγούς και ακολούθησε η γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας με το παραμύθι της.

Δυστυχώς ο μικρός μου ήταν σε μέρα του «δεν ξέρω τί θέλω» και έτσι δεν τα παρακολουθήσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά νομίζω αν κρίνω από τις φατσούλες, τα περισσότερα παιδιά πέρασαν καλά.

Η τελευταία εκδήλωση με τη συμμετοχή του pamebolta.gr γίνεται αύριο 3/1/2010 στις 11 το πρωϊ στο Άλσος ΒεΪκου στην κεντρική πύλη. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να περάσετε μιά βόλτα.

Το site θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις και πολλές φορές προσφέρει προνομιακές τιμές ή προσκλήσεις σε παιδικές παραστάσεις. Μπορείτε να ενημερώνεστε από εκεί και από το προφίλ που έχει στο facebook.

Καλές βόλτες!

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά και καλή συνέχεια στην ωραία αυτή προσπάθεια με το blog σου.
    Κι επίσης εύχομαι, ο ανιψιός να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες μέρες "δεν ξέρω τι θέλω" (γιατί όχι καμία πια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/11, 1:53 μ.μ.

    Καλη χρονια και ποολυ ωραια αυτα που γινονται στο παρκο αυτο!Προπερσυ το 2009 πηγαμε στο υπεροχο παγοδρομιο μεσα στο αλσος και 9ελουμε να κανουμε το ιδιο και φετος!Μηπως μπορειτε να μου πειτε αν φετος,το 2011,τωρα τον Ιανουαριο 9α λειτουργει και παλι?Επισης αν ναι,ποιες μερες και τι ωρες και μεχρι ποτε?Ευχαριστω πολυ!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά και σε σας! Δεν έχω δει ούτε ακούσει για εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες στο Άλσος Βείκου, ούτε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ούτε για άλλες μέρες. Δεν χάνετε όμως τίποτα αν επικοινωνήσετε με την γραμματεία του πάρκου στο 2102143372.Ελπίζω να είναι σωστό το τηλέφωνο, το πήρα από το site του www.pamebolta.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου