Δημοσιότητα!!!

Το Σεπτέμβρη που μας πέρασε έγινα αποδέκτης ενός email από την κυρία Γιαννακοπούλου Εβίτα υπεύθυνη Διαφήμισης του περιοδικού Kid's Fun. Αφού με ενημέρωνε πως έχει διαβάσει αρκετά από τα «Φτερουγίσματα» και ότι το βρίσκει πολύ ενδιαφέρον, ευχάριστο και αρκετά δημιουργικό, μου ανακοίνωνε ότι ξεκινούσαν και ένα καινούργιο περιοδικό το «Μαμά Δες!» που θα κυκλοφορούσε για πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου πανελλαδικά στα περίπτερα. Μου πρότεινε λοιπόν να συμμετέχω με μία μίνι συνέντευξη σχετικά με το blog, ώστε και άλλες μαμάδες που ίσως να μην γνωρίζουν αυτό τον τρόπο επικοινωνίας να ενημερωθούν.

Συμφώνησα με μεγάλη μου χαρά γιατί θεωρώ πως είναι σημαντικό για μας τις μαμάδες να δεχόμαστε βοήθεια. Ανταλλάξαμε μερικά email με τις ερωτήσεις και απαντήσεις. Μετά από λίγες μέρες με ενημέρωσε πως λόγω χώρου στο περιοδικό, δεν δημοσίευσαν την συνέντευξή στο πρώτο τεύχος και ότι θα προσπαθούσαν για το επόμενο και θα με κρατούσαν ενήμερη. Ο καιρός πέρασε και εγώ το ξέχασα, ώσπου πριν λίγες μέρες ενημερώθηκα πως δημοσιεύτηκε στο 2ο τεύχος Δεκεμβρίου 2010-Ιανουαρίου 2011 και το έλαβα ταχυδρομικώς!

Μοιράζομαι λοιπόν την χαρά μου μαζί σας και την τέταρτη ερώτηση-απάντηση που δεν μπήκε μάλλον λόγω χώρου, γιατί τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα και καίρια.

«4. Μέσα από την ιντερνετική συζήτηση με άλλες μαμάδες έχετε λύσει προβλήματα που ίσως πριν να μην ξέρατε πως;

Σίγουρα ένιωσα λιγότερο μόνη και αβοήθητη, βρήκα ιδέες που μου χρησίμευσαν, μειώθηκε το άγχος μου σε πολλά θέματα μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών και των σκέψεων, γέλασα, συγκινήθηκα και οπωσδήποτε ένιωσα και νιώθω πολύ τυχερή για όλα αυτά πού έχω, (δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα με τα παιδιά τους και παρόλα αυτά τα αντιμετωπίζουν με χιούμορ και δύναμη) και για όλες τις «γνωριμίες» που έχω κάνει και τα συναισθήματα που έχω μοιραστεί! Η καθημερινότητά μας είναι φρενήρης και ο χρόνος λιγοστός. Το internet, αν το χειριστείς σωστά και δεν το αφήσεις να κυριεύσει τη ζωή σου, σου προσφέρει πραγματική επικοινωνία γρήγορα και εύκολα. Και φυσικά πολλούς καινούργιους φίλους που αργά ή γρήγορα θα τους συναντήσεις και θα είναι σαν να τους ξέρεις χρόνια (το λέω από προσωπική εμπειρία, όπως πάντα!)»


Ιδού λοιπόν η «διάσημη» φίλη σας!!!(τρέμε Μενεγάκη!)

Σχόλια

  1. η τέταρτη απάντησή σου θα μπορούσε να συμπληρώσει και το σημερινό μας ποστ!
    Μπράβο σου και πάλι Φλώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, έτσι δεν αισθανθήκαμε όταν πρωτοσυναντηθήκαμε;

    Υπέροχη συνέντευξη Φλώρα μου, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάω οπωσδήποτε να παρω το περιοδικό να διαβάσω την συνέντευξή σου Φλώρα!
    Η τέταρτη απάντηση πάντως,που δεν δημοσιευτηκε,με αντιπροσωπευει απόλυτα ως μαμά blogger!
    Συγχαρητήρια Φλώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. philos, Aspa: αχ βρε παιδιά! Με συγκινήσατε με τα καλά σας λόγια! Εσας σκεφτόμουν όταν απαντούσα στην 4η ερώτηση! Είχαμε μόλις γνωριστεί! Σας ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενη που σας γνώρισα και από κοντά εκτός από ιντερνετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζένη, σ'ευχαριστώ πολύ! Άντε να γνωριστούμε και με σένα σε κάποια μελλοντική σύναξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ (ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΜΑΔΕΣ!

    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΦΡΑΣΟΥ, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Εύχομαι να γίνεις κι εσύ μανούλα, συνειδητά και όταν θα είσαι έτοιμη πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Φλωρινιώτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/12/10, 12:57 μ.μ.

    Congrass! Aντε και στο CNN! Πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. tanya και newagemama σας ευχαριστώ πολύ! Είπαμε το μέλλον είναι για τις μελαχροινές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου