Blanos Sports Park-Bowling

Πήγαμε που λέτε εχθές σε ένα πολυχώρο στα Σπάτα. Το λένε Blanos Sports Park-Bowling και είναι ένας πολύ καλός χώρος για όλες τις ηλικίες. Όπως καταλαβαίνετε από την ονομασία έχει απ'όλα: bowling, μπιλιάρδα, παγοδρόμιο και φυσικά παιδότοπο!
Εγώ γενικά δεν είμαι πολύ υπέρ των παιδοτόπων, αφού νιώθω πως είναι ένα μέρος όπου «παρκάρεις» τα παιδιά για να πιείς καφέ και επίσης διαφωνώ με την απίστευτη εκμετάλλευση των ιδιοκτητών που τους γεμίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια με κερματοδέκτες, προκαλώντας οικονομική αιμορραγία στους γονείς.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ: δεν είμαι εναντίον της χρήσης των παιδότοπων γενικά, διαφωνώ στην συστηματική χρήση τους, αντί της προσπάθειας να βρεθεί μια καλύτερη εναλλακτική.
Υπάρχουν όμως μέρες,(όπως η χθεσινή), που ο καιρός είναι χάλια και δεν μπορείς να βγεις με το παιδί σου στις κούνιες και πρέπει επειγόντως να βρεθεί κάτι να απασχοληθεί το βλαστάρι σου, που μετά το «κόλλημα» με τα πάζλ, έχει «φάει κόλλημα» με τα επιτραπέζια και θέλει να παίξετε τη δέκατη παρτίδα «γκρινιάρη» και την εικοστή «φιδάκι»! (Ε, λοιπόν δεν θυμόμουν πόσο εκνευριστικά είναι αυτά τα δύο παιχνίδια!)
Αυτός ο παιδότοπος λοιπόν, που υπάρχει μέσα σ'αυτόν τον πολυχώρο, εκτός του τεραστίου μεγέθους του, έχει και το εξής πλεονέκτημα: επιτρέπονται να μπουν και οι γονείς να παίξουν με τα παιδιά τους!!!Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκαρφάλωμα, μπουσούλημα, τραμπολίνο και τσουλήθρα έκανα εχθές! Και φυσικά σήμερα πονάνε, γόνατα, πλάτη, μέση κλπ (τουτέστιν φυσική κατάσταση μηδέν!).
Η είσοδος είναι τσιμπημένη: 9 ευρώ και φυσικά δεν λείπουν όλα τα σχετικά παιχνίδια με κερματοδέκτες που ανέφερα πριν. Μάλιστα είναι ακόμη περισσότερα γιατί έχει ένα χώρο σαν μίνι λούνα πάρκ, με παιχνίδια σκοποβολής, βαρκούλες σε λιμνούλα, (πέντε κρίκοι ένα τάληρο, για περάστε παρακαλώ!) καθώς επίσης και ξεχωριστά τραμπολίνο που φυσικά είναι επιπλέον.
Αν όμως μπει το μικρό μέσα στον παιδότοπο και αργότερα ακολουθήσει και ο γονιός, λόγω του μεγέθους του χώρου και του πλεονεκτήματος ότι παίζει και ο γονιός παρέα, νομίζω πως σε γενικές γραμμές μπορεί να κρατηθεί η κατάσταση σε έλεγχο και να μην υπερβεί κανείς τα 18 ευρώ μαζί με τους καφέδες.
Και μόνο για το γλυκό του χασμουρητό μουρμουρίζοντας εχθές πριν βυθιστεί στον ύπνο:«μαμά να ξαναπάμε σ'αυτόν τον παιδότοπο!» χαλάλι ο πόνος στο κορμί μου...

Σχόλια

  1. Ανυπομονώ να πάμε για τραμπολίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΟΟΟΟ!!! ΙΙΙΙ!!!
    Υπάρχει παιδότοπος που έκανε εσένα να μπουσούλησεις???? Ουάου!!!
    Υπάρχει παιδότοπος που μπορώ κι εγώ επιτέλους να παίξω?!?! Δυο φορές, ουάου ουάου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aspa & Φώναξε κανείς: Πότε θα πάμε παρέα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου