Οι ΗχόΜΥΘΟΙ στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 και 95,6

Για τους Ηχόμυθους σας έχω ξαναμιλήσει εδώ κι εδώ.

Η δεύτερη (από τις δύο) μουσική παράσταση των ΗχόΜΥΘΩΝ και της Μουσικής Σχολής Δάφνης που είχαμε παρακολουθήσει πέρισυ τις απόκριες με τον γιόκα μου, παρουσιάζεται ειδικά ηχογραφημένη από το Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 και 95,6 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Tο Τρίτο Πρόγραμμα «πετάει» τον Χαρταετό του για τους μικρούς και αγαπημένους του φίλους, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί και σε επανάληψη την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα.

ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ…..Ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ !!!!
Ένα αποκριάτικο παραμύθι από τους ΗΧόΜΥΘΟΥΣ για μικρούς αλλά και μεγάλους με εφηβική καρδιά!
Να, λοιπόν, πως ξεκινάει η περιπέτεια! Ένα χειμωνιάτικο πρωινό, ο παιγνιδιάρης χαρταετός καταστρώνει ένα πονηρούτσικο σχέδιο για να το σκάσει, να ξεφύγει από το σκοινί που τον κρατούσε δεμένο και να γίνει ελεύθερος. Τι θα συμβεί όμως, όταν ενώ πετάει ελεύθερος στα ουράνια, πιάνει μια δυνατή μπόρα; Κι ύστερα, τι μεσολαβεί και αμέτρητα χρώματα αρχίζουν να πέφτουν από τον ουρανό στη γη σαν πολύχρωμες κορδέλες που χορεύουν ασταμάτητα;

Η Παναγιώτα Βασιλοπούλου παίζει και συνθέτει τη μουσική που ενώνεται με την ιστορία της Βασιλικής Χατζημανωλάκη, ενώ η Αναστασία Κοσμίδου και η Μαρούσα Κομηνού με το σκηνικό και ηχητικό τους παίξιμο ολοκληρώνουν την Ηχοϊστορία.

Ηχητικά εργαλεία των ΗχόΜΥΘΩΝ που ακούγονται στην παράσταση είναι: Μπασαβιόλα, κιθάρα ακουστική, φλογέρα, μπόνκος, ξυλόφωνο, μεταλλόφωνο, maraca, springdrum, vibraslap,boomwhackers.

Κείμενο: Βασιλική Χατζημανωλάκη
Μουσική: Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Παίζουν ακόμη: Αναστασία Κοσμίδου και Μαρούσα Κομηνού
Ηχογράφηση και μοντάζ: Στεφανία Τσακίρη
Παραγωγή: Λήδα Δημητρίου για το Τρίτο Πρόγραμμα.

Δεν πρόλαβα να σας ενημερώσω νωρίτερα κι έτσι χάσαμε το σημερινό, αλλά μην χάσετε για κανένα λόγο το αυριανό. Είναι μαγικό...

Σχόλια

  1. εφτασα στο μπλογκ σου αναζητωντας πληροφοριες για τους Ηχομυθους και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτη! ειναι ενα καταπληκτικο μπλογκ και τοσο χρησιμο για εμας τις νεες μαμαδες που ψαχνομαστε!
    μπράβο,χιλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου