Τριήμεροι εορτασμοί!

Φέτος που τα γενέθλια του μονάκριβου υιού «έπεσαν» Δευτέρα, κανονίσαμε και τα γιορτάσαμε το Σάββατο, όπως εκείνος διάλεξε: θέλησε να πάμε στον τεράστιο παιδότοπο που έχουμε πάει αρκετές φορές μετά την πρώτη φορά μας (με μειωμένο εισιτήριο πια). Διάλεξε εκείνος ποιους θα καλέσει και κλείσαμε ένα 6ωρο εκεί αδιαμαρτύρητα (οι γονείς, γιατί τα παιδιά άλλο που δεν ήθελαν).


Φυσικά όλο το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο δεν του χαλάσαμε χατίρι. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι παράλογος στις απαιτήσεις του, δεν το εκμεταλλεύεται, χώρια που είναι και μεγάλη μαφία και στο γυρίζει πίσω στο πολλαπλάσιο...
Παράδειγμα: Γλειφιτζούρι θες, άντε φάε το. Δεν μπορούσε όμως να το ανοίξει και μου ζήτησε να τον βοηθήσω. Μόλις τα κατάφερα, «ρίχνει» την ατάκα: «Η μανούλα, πάντα βρίσκει τον τρόπο!» «Λιώμα» η μανούλα!
Κεράσματα την Κυριακή στους συναθλητές στο ποδόσφαιρο, κεράσματα σήμερα στο σχολείο.
Οι εορτασμοί κορυφώθηκαν με το παραδοσιακό κόψιμο της τούρτας. Σοκολάτα με κομμάτια φράουλας μέσα και σοκολάτα με φράουλες από έξω, κατ’ εντολή του εορταζόμενου. Παραγγελία στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μας (ακαμάτρα η μάνα, αλλά κι αυτοί κλέφτες θα γίνουν;-άσε που φτιάχνουν κάτι «κολασμένες» τούρτες!) Είχε προηγηθεί παραγγελία πίτσας κατ΄εντολή πάλι του εορταζόμενου.


Λίγο πριν κοιμηθεί μου λέει: «Μαμά θα μου κάνετε και αύριο τα χατίρια, να το κάνουμε τετραήμερο;» (σαν πολύ αέρα πήρε ή μου φαίνεται;)

Αγγελάκο μου γλυκέ, να’σαι πάντα έτσι γερός και φωτεινός, αθεράπευτα αισιόδοξος και αξιοζήλευτα εφευρετικός και να συνεχίσεις να γεμίζεις τις ζωές μας με αγάπη και χαμόγελα.
Σ’ αγαπώ ζωούλα μου μέχρι τον ουρανό, πέρα από τ’αστέρια, τόσο όσο είναι το σύμπαν και πάει και πάει και πάει και δεν τελειώνει....

Σχόλια

  1. Γιατί όχι τετραήμερο, δίκιο έχει! Χα χα χα! Να μου ζήσεις ανιψιέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου ζήσει ο υιος ο μονακριβος! να ναι παντα υγιης και καλοτυχος στη ζωη του! να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε! ετσι και αλλιως εφορου ζωης θα του γινονται τα χατηρια, στην μια μερα παραπανω κολλησες? τι αξια εχει μωρε ενα 4ημερο μπροστα στα ματια τους τα υπεροχα που σε κοιτουν με λατρεια???

    λιωμα ολες οι μανουλες γενικως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/13, 9:20 π.μ.

    Ωραίος ο νέος! Να'ναι καλότυχος και γερός, κι εσείς να τον καμαρώνετε! Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου ζήσει ο Άγγελος σου! Απίθανες οι ατάκες του ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύχρονος και πάντα χαρούμενος, να του δώσεις πολλά φιλιά :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Φλώρα! Να το χαίρεστε τι μικρό ζουζούνι...άντε και του χρόνου βασιλικούς εορτασμούς...Ξέρεις μια ςεβδομάδας!!!! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/13, 2:41 μ.μ.

    βεβαιως και τετραημερες εορταατικες εκδηλωσεις δεν θα εβλαπταν.να Ζησεις ζωγραφια μου παντα χαρουμενο γελαστο και ευτυχισμενο και να μας δινεις παντα χαρα και ευτυχια οπως ξερεις εσυ. εγω παντως ευχαριστω το θεο που μου χαρισε ολες αυτες τις ζωγραφιες, γιατι ολοι δεν εχουν αυτη τη χαρα να το νιωσουν.και του χρονου αγγελακο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!
    Άντε και του χρόνου βασιλικοί εορτασμοί, δηλαδή μιας εβδομάδας, όπως πρότεινε η Κατερίνα από τους ΚαΠα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Του χρόνου και πενταήμερο!
    Χρόνια πολλά Φλώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου