Ολική επαναφορά Νο 2

Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς αναγνώστες αυτού του ιστολογίου ότι εγώ στο σπίτι μου έχω ακόμη στολισμένο ένα χριστουγεννιάτικο (μικρό ευτυχώς) δέντρο!
Και εξηγούμαι:
Όταν ήρθε η ώρα που ο περισσότερος κόσμος ξεστολίζει τα σπίτια του από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, δέντρα, καραβάκια, φωτάκια κ.λ.π. ο μονάκριβός μου πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση και με «κόλλησε» στον τοίχο με το εξής επιχείρημα:
«Και γιατί δηλαδή να μην στολίζουμε το δέντρο ανάλογα με την εποχή; Να βάζουμε δηλαδή σερπαντίνες και μάσκες τις απόκριες, τσαρούχια και σημαιούλες την 25η Μαρτίου, αυγά, κοτοπουλάκια και λαγουδάκια το Πάσχα, κοχύλια το καλοκαίρι κ.ο.κ ;»
Χμ...
Βρήκα λοιπόν εξαιρετική την ιδέα του, αλλά διαπραγματεύτηκα και κέρδισα την ανταλλαγή του μεγάλου δέντρου (για πρακτικούς λόγους αφού το τοποθετούμε πάνω στο μπαούλο όπου αποθηκεύω χρήσιμα πράγματα και κατά συνέπεια θα με δυσκόλευε, αλλά και για να μην μας «κουράσει» και τελικά το «σιχαθούμε») με ένα μικρό επιτραπέζιο.
Έτσι λοιπόν ξεστολίσαμε το μεγάλο δέντρο, κρατήσαμε τα μικρά στολιδάκια και όσα είχαν «ουδέτερα» σχέδια και έφερα ένα μικρό το οποίο στολίσαμε με αυτά αρχικά και όταν άρχισαν οι απόκριες με σερπαντίνες και μάσκες. Τώρα είμαστε πάλι με τα «ουδέτερου» σχεδίου στολίδια και αναζητούμε ιδέες μέχρι το Πάσχα (καμιά καλή ιδέα βρε παιδιά!-όχι χειροτεχνίες παρακαλώ που η μανούλα δεν το «έχει»)



Έχω επίσης να ενημερώσω το αξιότιμο κοινό ότι ο «περί ου ο λόγος» ανακάλυψε τα «Φτερουγίσματα» και όταν έχει την ευκαιρία τα διαβάζει με ιδιαίτερη προτίμηση στις αναρτήσεις όπου περιγράφονται τα κατορθώματά του, ιδίως τα παλαιότερα που ήταν μικρότερος και δεν τα θυμάται. Όταν δε πρωτοξεκίνησε μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων να διαβάζει τις σχετικές αναρτήσεις πέταξε και την ατάκα:
«Τελικά είμαι πολύ χιουμορίστας!»
Έκτοτε όταν λέει ή κάνει κάτι που με κάνει να γελάω ή να χαμογελάω μου λέει:
«Αυτό να το γράψεις στα Φτερουγίσματα!»
Και μετά φταίω εγώ που τον λέω ψωνάρα...


       

Σχόλια

  1. Τώρα λοιπόν έχεις πολύ σοβαρότερο λόγο να συνεχίσεις να γράφεις .. (μεταξύ μας τα αστροπελέκια ούτε από περιέργεια δεν έχουν διαβάσει ποτέ το τί γράφω.. άρα είσαι τυχερή!)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολύ τυχερή! Σε διαβάζει το παιδί σου!!!! Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι μια γλυκειά χαζομαμά και μπράβο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου