Kλάμπ γέλιου 19 Σεπτεμβρίου 2009 17:00 Ακρόπολη(για παιδιά 5 ετών και άνω)

Το Κλαμπ Γέλιου Αίγινας έρχεται στην Αθήνα!

Εγώ αυτό το κλάμπ το γνώρισα στην Αθήνα, στο πρώτο φεστιβάλ γυναίκας που έγινε με αφορμή την ημέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου 2009) στον εναλλακτικό πολυχώρο Pure Bliss (Ρόμβης 24Α, Σύνταγμα) Κάνουν εξαιρετική δουλειά και γι αυτό και το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Δεν θα μπορέσω να φέρω το παιδάκι μου γιατί είναι μικρό ακόμη, αλλά ίσως να έρθω χωρίς αυτό.

Παραθέτω το δελτίο τύπου για περισσότερες πληροφορίες:

Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετάει - τα κεφάλια μέσα σιγά σιγά - κι η «μελαγχολία» της εποχής είναι γνωστή σε όλους μας.Ένας καινούργιος κύκλος αρχίζει - σχολεία, δουλειά, υποχρεώσεις...Τι καλύτερο για να μας συντροφεύει από το γέλιο μας, το γέλιο των παιδιών μας και των φίλων μας;

Στις 19 Σεπτεμβρίου, 5 το απόγευμα - φθινόπωρο και «επισήμως» λόγω της ισημερίας - καλέσαμε το Κλαμπ Γέλιου της Αίγινας να γελάσουμε παρέα, στην Αθήνα αυτή τη φορά.

Το Κλαμπ στην Αίγινα είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα, ιδρύθηκε από τις αδελφές του γέλιου, Ελένη και Βασιλική Σκρέκου και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2008.

Σκεφτήκαμε ότι το καταλληλότερο σημείο να γελάσουμε παρέα είναι σ' ένα χώρο ανοιχτό αλλά και ιστορικό, κι έτσι αποφασίσαμε να συναντηθούμε πολύ κοντά στην Ακρόπολη - και πιστεύουμε να το επιτρέψει κι ο καιρός...

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5 ετών και πάνω και θα κρατήσει γύρω στην μία ώρα.

Τι κάνουμε όμως σε μια συνάντηση γέλιου;

Eφαρμόζουμε την τεχνική Γιόγκα του Γέλιου, που ουσιαστικά είναι ένας συνδιασμός απλών ασκήσεων γέλιου και διαφραγματικών αναπνοών.
Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε μια συνάντηση γέλιου, ασχέτως ηλικίας, φύλου, ιδιότητας, αλλά και με τον αν έχει αίσθηση του χιούμορ, αν γελάει εύκολα, αν έχει καλή φυσική κατάσταση κτλ.
Η Γιόγκα του Γέλιου μας βοηθά να βλέπουμε την ζωή πιο όμορφη με τον πιο εύκολο κι ευχάριστο τρόπο! Οχι απλώς με χαμόγελο, αλλά με γέλιο - ένα γέλιο που το μοιραζόμαστε με τους άλλους, το πολλαπλασιάζουμε και το σκορπάμε παντού...!Ειναι δικό μας, ειμαστε οπωσδήποτε ικανοί να το χαιρόμαστε καθε στιγμή, να το μοιραζόμαστε με τα παιδιά και τους φίλους μας - κι ειναι ο καλύτερος σύμμαχος στις αντιξοότητες!" Ρίχνει" τις τιμές για τις "χοληστερίνες", τα "ζάχαρα" και μια σειρα αντίστοιχες "ασθένειες",που συχνά ειναι αποτέλεσμα του στρες κι έχει απίστευτα θεραπευτικά αποτελέσματα και οφέλη για την υγεία μας...

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την yoga γέλιου: http://laughter-yoga.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να ρωτάτε: http://www.drosostalida.com/forum/index.php?topic=456.0

Καλό φθινόπωρο...!!!

Διοργάνωση: Δροσοσταλίδα "Σταγόνα Ζωής, Πηγή Ενέργειας"

Συντονισμός συνάντησης: Ελένη και Βασιλική Σκρέκου, πιστοποιημένες Δασκάλες Γιόγκας του Γέλιου από τη Σχολή Γέλιου του Δρ Μαντάν Κατάρια.

To Kλαμπ Γέλιου Αίγινας είναι μία δράση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Χαρούμενος Πλανήτης

Σχόλια